HTML

A zenekar - név nélkül

Ez itten egy fiatal budapesti zenekar blogja. Körülbelül 2009 októberében alakultunk, azóta pedig nem sikerült nevet találnunk magunknak. A zenekar tagjai:
- Fecske Dávid, basszusgitár
- Galambos Dávid, dob
- Haragonics Zalán, billentyűs hangszerek, ének
- Stermeczky Zsolt Gábor, ritmusgitár, ének
- Szép Attila, szólógitár

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.03.25. 23:15 stermi

Próbabéli demo-k

Azon kívül, hogy lényegében hetente 2 órát próbálunk, semmi extra elkövetnivaló nincs kilátásban. Dávidnak állítólag van valami koncertszervező haverja, előbb-utóbb vele fog beszélni koncert-ügyben. Egy normális minőségű felvétel lehetősége egyelőre rejtély, bár gyanítom, hogy némi türelemmel, egy laptoppal, valamint néhány mikrofonnal és néhány kábellel a próbahelyen is meg lehetne oldani a dolgot. Amíg ez a gondolatom nem igazolódik be, azokkal a felvételekkel érjük be, amiket diktafonnal csinálok minden próbán. Íme néhány példa, amik a március 13-ai próbán kerültek felvételre:
Balaton; Dal a városhoz; Szentjánosbogár; Idézőjelben

Valamint egy érdekesség, amit azon a próbán improvizáltunk össze, és lehet, hogy valaha kidolgozott dal is lesz belőle. Az akkordmenet már korábban megszületett a fejemben, de most kíváncsi voltam, mit lehet belőle kihozni az egész zenekarral. Szerintem eszméletlenül jó: Improvizáció

Ezen felvételek egyetlen öröme, hogy Zalán állítása szerint meghallgatta őket Bérczesi Robi, az egykori hiperkarma, illetve jelenleg a Biorobot és a Panírozott Barikák zenekar tagja. Jelenlegi rövid, tömör kritikája: Jó ez, csak nem érteni a szöveget. Hát, ezért mindenkitől elnézést kérünk...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://azenekarnevnelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr931869256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása